Grupa:
Inwestycje.pl Waluty.com Kantory.pl Investing.pl Fundusze24.pl TwojeFinanse.pl Forum-Prawne.pl Sfera-Finansow.pl
oferty biznesowe   giełda samochodowa   oferty pracy   english version

Czasy na świecie:

Nowy Jork (USA) 17:33:20 -6h
Tokio (Japonia) 07:33:20 +8h
Sydney (Australia) 08:33:20 +9h
Londyn (Anglia) 22:33:20 -1h
kursy walut | Waluty.com.pl

Czasy na świecie

Czasy na świecie

Czasy na świecie

Poniżej prezentujemy czasy z różnych miast na świecie oraz przesunięcia czasowe względem Polski.

Dziękujemy.

Algier (Algeria) 22:33:20
Amstertdam (Holandia) 23:33:20
Boston (USA) 17:33:20
Canberra (Australia) 07:33:20
Casablanca (Maroko) 22:33:20
Chicago (USA) 16:33:20
Dublin (Irlandia) 22:33:20
Genewa (Szwajcaria) 23:33:20
Helsinki (Finlandia) 00:33:20
Hong Kong (Chiny) 05:33:20
Honolulu (Hawaje) 11:33:20
Istambuł (Turcja) 00:33:20
Jerozolima (Izrael) 00:33:20
Kair (Egipt) 23:33:20
Londyn (Anglia) 22:33:20
Los Angeles (USA) 14:33:20
Montevideo (Urugwaj) 18:33:20
Moskwa (Rosja) 00:33:20
Nowy Jork (USA) 17:33:20
Ottawa (Kanada) 17:33:20
Rio de Janeiro (Brazylia) 18:33:20
Rzym (Włochy) 23:33:20
Shanghai (Chiny) 05:33:20
Singapur (Singapur) 05:33:20
Sydney (Australia) 07:33:20
Taipei (Taiwan) 05:33:20
Tokio (Japonia) 06:33:20
Toronto (Kanada) 17:33:20
Warszawa (Polska) 23:33:20
Waszyngton USA 17:33:20

Chcesz otrzymywać nasz newsletter? Wystarczy, że podasz swój adres email



Zobacz newsletter waluty.com.pl

Reklama